• wzmacniają stado
  • zapobiegają rozwojowi kokcydiozy
  • o blisko 5% polepszają wykorzystanie paszy
  • dają odporność i mniej upadków
  • ograniczają stres cieplny
  • redukują liczbę bakterii beztlenowych
  • ograniczają stres odsadzeniowy
  • dają szybsze przyrosty
  • obniżają FCR
  • zmniejszają nakłady na produkcję żywca
  • wzmacniają odporność
  • odstraszają owady wspomagają układ pokarmowy
  • łagodzą ból
  • działają bakteriobójczo i przeciwzapalnie
  • obniżają LKS
  • poprawiają smakowitość paszy
  • pozwalają na utrzymanie dobrej wydajności w produkcji mleka
  • zapobiegają grzaniu się paszy
  • poprawiają zdrowotność stada
  • zwiększają przyrosty i skracają czas tuczu
  • skutecznie zapobiegają kokcydiozie
  • podwyższają wydajność rzeźną
  • wzmacniają odporność
  • zabezpieczają przed infekcjami układ oddechowy
  • wspomagają metabolizm
  • walczą z kokcydiozą, ograniczają liczbę pasożytów