- wzmacniają stado
- zapobiegają rozwojowi kokcydiozy
- o blisko 5% polepszają wykorzystanie paszy
- dają odporność i mniej upadków
- ograniczają stres cieplny
- redukują liczbę bakterii beztlenowych
- ograniczają stres odsadzeniowy
- dają szybsze przyrosty
- obniżają FCR
- zmniejszają nakłady na produkcję żywca
- wzmacniają odporność
- odstraszają owady wspomagają układ pokarmowy
- łagodzą ból
- działają bakteriobójczo i przeciwzapalnie
- obniżają LKS
- poprawiają smakowitość paszy
- pozwalają na utrzymanie dobrej wydajności w produkcji mleka
- zapobiegają grzaniu się paszy
- poprawiają zdrowotność stada
- zwiększają przyrosty i skracają czas tuczu
- skutecznie zapobiegają kokcydiozie
- podwyższają wydajność rzeźną
- wzmacniają odporność
- zabezpieczają przed infekcjami układ oddechowy
- wspomagają metabolizm
- walczą z kokcydiozą, ograniczają liczbę pasożytów